Hodnocení obchodu

5,0 734 hodnocení
5
721x
4
8x
3
2x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
KJ Avatar autora Kucera Jiří | 20.5.2022
Velmi rychlé dodání ,,super dárek
LO Avatar autora Lacina Oldřich | 6.5.2022
Spokojenost na 100% děkuji za ochotu při tel, jednání, Lacina
RG Avatar autora Romana Gašperíková | 4.5.2022
Veliká spokojenost,kvalitní výrobky za příznivé ceny,rychlost dodání,skvělá komunikace s obchodem.Jste super.
JH Avatar autora Jana Hanušková | 3.5.2022
SM Avatar autora Stanislav Malysz | 1.5.2022
HZ Avatar autora Hana Zelena | 26.4.2022
Velice spokojema
JB Avatar autora Jan Bohuslavický | 26.4.2022
MK Avatar autora Martina Komárková | 22.4.2022
Rozhodně doporučuji - vše, co se týká "Eweny", si zaslouží v hodnocení plný počet hvězd: přehledné web. stránky s nabídkou, bezchybná komunikace, mnou objednaný šperk je skutečně krásný, doba dodání splněna . Děkuji.
Avatar autora | 21.4.2022
+ Kvalitní výrobky,dokonalá komunikace,rychlost dodání,veliká spokojenost

Super,že tady jste.
DB Avatar autora Dana Brandlova | 21.4.2022
Super obchod krásné šperky,super ceny...doporucuji
RS Avatar autora Roman Střelák | 19.4.2022
LO Avatar autora Lacina Oldřich | 18.4.2022
Avatar autora | 8.4.2022
Vše O.K.
MV Avatar autora Miroslav Vráb | 7.4.2022
Naprostá spokojenost, zboží lepší než na obrázku a rychlá reakce obchodu .
Avatar autora | 7.4.2022
Jsem nadšená. Perfektní komunikace, precizně a bezpečně zabalené zboží, nádherná krabička na šperk. Vše zabaleno i jednotlivě. Šperk samotný je překrásný, ještě hezčí než na fotkách. Ty jsou mimochodem v e-obchodě skvěle nafocené, i na ruce, moc mi to pomohlo při výběru. Děkuji za obchod
LL Avatar autora Lenka Luková | 6.4.2022
Rychlost,komunikace,nadseni z privesku,perfektni prace.Dlouho jsem hledala krasny a zajimavy a az zde jsem nasla..Doporucuji!
MD Avatar autora Marie Dettelbacherová | 5.4.2022
Avatar autora | 5.4.2022
+ Vše O K.

L Avatar autora LK | 4.4.2022
nadstandardní zájem o spokojenost klienta
Avatar autora | 4.4.2022
Velký výběr zboží, slevové akce, dáreček k nákupu, rychlé doručení.
x

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení